Yhteystiedot

Toimisto

Osoite:

Urheilukatu 1 04530 Sporttila

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Sportcup@sportcup.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La Suljettu
Su: Suljettu

Myymälä

Osoite:

Urheilukatu 1 04530 Sporttila

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Myynti@sportcup.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: Suljettu

Työpaikat

Osaava ja kasvava yrityksemme etsii aina toisinaan motivoituneita ja päteviä tekijöitä joukkoonsa. Löydät tältä sivulta kaikki mahdolliset avoimet työpaikat sekä kaiken infon niihin liittyen.

Muista kuitenkin, että voi aina lähettää avoimen hakemuksen sekä CV:n vaikka avoimia paikkoja ei sivulla näkyisikään. Voit myös aina tulla kysymään toimistoltamme tai myymälästämme töitä ja tiputtaa vaikka CV:n toimiston ohi kulkiessa. Käymme aina ensimmäisenä jo olemassa olevat kontaktit läpi uusia tekijöitä kartoittaessa.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on nykypäivää ja sieltä löytyy jo lähes jokainen kansalainen. Tästä johtuen myös me olemme jalkautuneet yhä vahvemmin sosiaalisen median eri alustoille. Löydätkin meidät jo lähes jokaiselta suosituimmalta alustalta.

Tileillä päivitämme tarjouksia, uutisia sekä tietoa päivittäisistä askareistamme. Laittamalla tilimme seurantaan palveluissa joita itse käytät niin pääset näkemään hyvin läheltä päivittäistä tekemistämme. Lisäksi tileillä on aina toisinaan erilaisia kilpailuja sekä arvontoja.

Facebook.com/
Instagram.com/
Twitter.com/
Pinterest.com/
Linkedin.com/

WhatsApp: 045 - 123456

Nyt uusimpana lisäyksenä meillä on myös WhatsApp tili. Voit laittaa sinne koska tahansa viestiä, esimerkiksi kysymyksen ja vastaamme mahdollisimman pian.

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää toimintaamme, tuotteisiin tai muuhun liittyen niin laita ihmeessä viestiä. Vastaamme ja autamme kaikissa kysymyksissä erittäin mielellämme.

Palaute

Kuten sanottua niin olemme kehittyvä ja eteenpäin pyrkivä yritys ja tästä johtuen erilainen palaute tulee aina tarpeeseen. Palautteen avulla palveluita sekä toimintaa on mahdollista kehittää sekä muokata entistä paremmaksi.

Oli mielessäsi sitten negatiivista, positiivista tai kehittävää palautetta niin älä epäröi sen lähettämisessä. Tulemme julkaisemaan sekä palkitsemaan parhaat palautteet, mikäli sen lähettäjä julkaisemisen sallii.